Navigation Menu
Gå en tur om efteråret og læg mærke til naturens skarpe brunlige farver

Gå en tur om efteråret og læg mærke til naturens skarpe brunlige farver

By on maj 29, 2013

Når man er til fods, kan man opleve uendeligt meget. Det langsomme tempo giver en enestående mulighed for at indsnuse atmosfæren, indånde den salte duft fra havet eller den skarpt søde duft af harpiks fra skoven, lytte til fuglenes sange eller frøernes kvækken. Des længere man går, jo mere forenes sanserne og sjælen med omgivelserne.

Det er nemt at gå i Danmark. Afstandene er ikke lange og landskabet er flad. Der findes hundredevis af afmærkede ruter i skovene. Når efterårssolen kommer ud, er det tid til at gå ud og nyde naturen og de smukke farver. Øhavsstien i det fynske byder på en eventyrlig vandretur, hvor du går igennem den fortryllende Nørreskov.

Nordsøstien i Vendsyssel er også en smuk rute, der går gennem klitter og sand. Men det er ikke noget at bekymre sig over, især når man tænker på udsigten fra grenens spids, hvor man ser Skagerrak og Kattegat tørne sammen.

I Rold Skov er der en rigtig god chance for at se fuglene på deres træktid. Om efteråret passeres Danmark af enorme mængder trækfugle, på deres vej fra yngleområderne i det nordlige Skandinavien til vinterkvarterene i varmere lande.