Navigation Menu
Brug cyklen på din Europatur

Brug cyklen på din Europatur

By on aug 10, 2013

Norreport_Station

Momondo har udarbejdet en ret nyttig infografik, der danner overblik over offentlige cykellejemuligheder i europæiske storbyer, mere specifikt London, Paris, Berlin, Amsterdam og Nice.

Det er en god mulighed for dem, der vil prøve noget nyt, og endvidere er der penge at spare, sammenlignet med andre transportmuligheder.

Du kan opleve byen på en stærkere måde, fx kommer du tættere på seværdighederne end du kan fra turistbussen. Du kan også være glad for at undgå køer, fordi du har større frihed over din tidsplan og stopper lige når du har lyst, i modsætning til det, du ville opleve på stoppesteder med gruppen fra turistbussen.

Fly og hotel kan du nemt finde via Momondo, og så kan du bruge cykelordningerne for at komme fra punkt A til B på stedet. Hvis vi tager Amsterdam som et eksempel, er der 240 udlejningssteder med cykler, for det meste tæt på centrum og i nærheden af togstationer og busstoppesteder. En mulighed for de tørstige cyklister, er det 1,50 meter brede ”Beerbike”, hvorpå du kan drikke en øl eller to når du cykler langs kanalhusene og husbådene i Amsterdam. Den officielle hjemmeside for OV-fiets cykelordningen, som den kaldes, er på: www.ov-fiets.nl

Brug cyklen på din Europatur